North Carolina

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din North Carolina

Proprietate de vânzare în Carolina de Nord

Carolina de Nord se învecinează la sud cu Carolina de Sud și Georgia, vest cu Tennessee și nord cu Virginia

În 1580, cu 20 de ani înainte ca colonii britanici să se stabilească în Jamestown, "Colonia pierdută a insulei Roanoke" a dispărut ciudat din ceea ce urma să devină Carolina de Nord. Pe lângă legendă, singurele rămășițe ale acestei așezări din America sunt Dare County, de-a lungul Outer Banks, numită Virginia Dare, primul copil englez care sa născut pe această parte a Atlanticului.
În ciuda destinului tragic necunoscut al acelor coloniști originali, oamenii continuau să vină în Carolina de Nord și continuă să o facă în cantități semnificative. Cea de-a 14-a țară cu cea mai rapidă creștere în SUA, Carolina de Nord a înregistrat o creștere a populației de peste 5% între 2010 și 2015. Acum este al nouălea stat cel mai populat, cu aproximativ 10 milioane de locuitori. Aproximativ 69% din Carolinienii de Nord sunt alb, 21% sunt negri, 8% sunt hispanici, 2% sunt asiatici, 2% sunt multiraciali și 1% sunt indieni americani.

Carolina de Nord atrage transplanturile cu topografia sa variată, datorită Appalacienilor la vest, dealurilor centrale din Piemont, câmpiei de coastă și plajelor din est. Statul se bucură de un climat în general blând, o mare varietate de oportunități de recreere și de proprietăți relativ accesibile.

În Charlotte, cel mai mare oraș din stat, valoarea medie a casei este de aproximativ 188.033 USD, în timp ce în Raleigh, capitala statului, este de 223.046 de dolari.

Carolina de Nord se află în sudul Statelor Unite, cu un peisaj foarte diferit, colectând de la plajele Oceanului Atlantic până la soiul montan Appalachian. Charlotte, cel mai mare oraș, găzduiește echipa de fotbal a Carolina Panthers și muzee precum NASCAR Hall of Fame.

Expansiunea imobiliară a lui Charlotte a trecut prin 2017 fără întreruperi majore, iar experții sunt optimiști că 2018 va aduce la fel.

 Privind anul trecut, toate sectoarele majore ale imobilului din Charlotte par să prospere. Primul turn de birouri din Carolina de Nord a crescut, primul turn de birouri a fost construit.

Skyline în conductă, după cum reiese din macaralele care întrerup linia orizontului Charlotte.

 Cu toate acestea, au existat crăpături sub furnirul forței. În Carolina de Nord, Carolina de Nord se tranzacționează în Carolina de Nord. Carolina de Nord care a împins rata de neocupare la aproape 22%, de aproximativ patru ori mai mare decât standardul orașului.

 Piața imobiliară, atât rezidențială cât și comercială. Aceste previziuni se bazează pe agenți imobiliari, atât pe și în afara înregistrării.

Dacă sunteți interesat în Carolina de Nord sau în Charlotte, știți cât de strânsă este piața: în noiembrie au fost disponibile numai 2,3 luni, cu mult sub cele 4-6 luni pe care profesioniștii imobiliari îl consideră o piață echilibrată.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

O NOUĂ CASĂ DE VÂNZARE LA SIGURANȚĂ LUCRĂ, SISTEM DE COMPLET DE SECURITATE, WELL DESIGNED, WELL BUILT !!!!!
Cod. 30423

DE VÂNZARE Casă, North Carolina, Union County, Waxhaw, 9715 Saddle Avenue

2,515,458.54RON
DE VÂNZARE
Casă

2.780 m²
Minunat acasă 3BR / 3BA în căutat după Marvin Estates. Caracteristici extrem de privat de curte: terasă mare, In-Ground Pool, & Foisor mare pentru div...
Cod. 21584

DE VÂNZARE Casă rustică, North Carolina, Raleigh, johnston, 133 samantha dr

1,172,459.49RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

150.97 m²
Povestea completă prispa din fata 3 2 băi 133 Samantha dr. Garner NC27529 Statele Unite ale Americii. Interstate i40 coasta 120 mile, 250 de mile de l...
Cod. 19494

DE VÂNZARE Casă rustică, North Carolina, Charlotte, Charlotte, 5424 Amado St

191,857.01RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

119.29 m²
Aceasta casa are o mulțime de potențial cu 3 dormitoare, 1 baie, împrejmuită curtea din spate, spațiul de depozitare, camere mari, trebuie să vedeți p...
Vizualizari, Vizualizari, Vizualizari! Fie că sunteţi în căutarea pentru Vizualizari Valley Majestic, Vizualizari Piedmont, straturi de Topuri Blue...
Cod. 16836

DE VÂNZARE Casă rustică, North Carolina, Asheville, Brevard, Slick Rock Mountain Road

7,461,105.84RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

157.94 m²
Brevard este în mod constant evaluat de către publicaţiile naţionale ca fiind unul dintre Americii 's Best oraşele mici şi din unul din America de ' ...
Cod. 10044

DE VÂNZARE Teren agricol, North Carolina, Charlotte, Charlotte, Charlotte

1,492,221.17RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

60 m²
Suprafaţa frumoasă de 40 de acri jumătate terenurilor agricole împădurite şi jumătate. Toate fatada rutier, cu domiciliu mobil doublewide.
Cod. 9574

DE VÂNZARE Teren agricol, North Carolina, Charlotte, Charlotte, Charlotte

31,976.17RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

11000 m²
Bucată mare de teren. NIVEL CU plate şi de canalizare, electrica si apa
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB